Om Tingleff Ejendomme

Læs mere om
Tingleff Ejendomme

Jeg hedder Morten Tingleff og har arbejdet som ejendomsmægler siden 2003. Jeg er gift og bor selv i Gribskov – nærmere bestemt på en lille landejendom i Græsted.
Med min egen dagligdag i området og mange års erfaring, har jeg et indgående kendskab til Gribskov, priserne, tidligere salg og mulighederne.

Siden 2016 har jeg drevet forretning hos en ejendomsmæglerkæde, men fra juli 2020 har jeg valgt at gå egne veje og blive uafhængig ejendomsmægler. Jeg står nu klar til at rådgive boligkøbere og sælge boliger under eget navn.

Som ejendomsmægler hører jeg tit mange fordomme omkring branchen. For at modbevise dem, tager jeg altid en grundig og personlig snak med alle som henvender sig.
For at jeg kan give den bedst mulige service og oplevelse under et boligsalg eller køb, er det vigtigt at have et godt kendskab til dig, og at dine behov er i fokus. Bolighandel handler om tillid, og om at du får den bedst mulige assistance til at komme godt videre.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt mig i dag og få en uforpligtende snak omkring dine muligheder er, når du enten du skal købe eller sælge bolig.

Din forsikring

Tingleff Ejendomme er Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Når du vælger mig som din ejendomsmægler, vælger du samtidig tryghed. At være Medlem af Dansk ejerdomsmæglerforening betyder, at jeg er forsikret med en ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring.

Denne forsikringen omfatter formidling af ejendomme i Danmark.


    Det siger mine kunder