Køb af ny bolig

Køberrådgivning

3 grunde for at vælge professionel køberrådgivning her:

Skal du købe ny bolig?

Så er du kommer til den helt rette ejendomsmægler i Nordsjælland

Tingleff Ejendomme er ekspert i at yde formidling af ejendomme i hele Nordsjælland. Med over 18 års erfaring har jeg altid gjort det til en ære og en mærkesag, at hjælpe mine kunder gennem hele processen ved køb af bolig.

En handel skal føles rigtig i maven. Du skal have en følelsen af, at du måske vil tilbringe, hvis ikke resten af livet, men en stor del af livet i boligen. Af den årsag vil jeg allerede fra begyndelsen gennemgå din drømmebolig sammen med dig, og finde frem til hvilke ting hvilke elementer, vi skal sætte vægt på, når vi nærmer os et køb.

Jeg er løbende efteruddannet, således jeg kan efterleve dine forventninger og sikre, du får den bedste service gennem forløbet.


  Forhold du bør være opmærksom på

  Ligesom boligsælgeres ejendomsmægler kun må repræsentere sælger, så må jeg kun repræsentere dig i bolighandlen. Jeg rådgiver kun dig igennem hele boligkøbsprocessen, så jeg sørger for, du får de bedste vilkår og i mange tilfælde også den rigtige pris på din nye bolig.

  Boligkøb forhold

  Når du står overfor et boligkøb, så er der rigtig mange forhold som man skal være opmærksom på som køber.

  Juridiske forhold

  Er der juridiske forhold i købsaftalen eller i handlens dokumenter man skal være ekstra opmærksomme, fx begrænsninger i en lokalplan eller lignende.

  Sidder du inde med spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at rette henvendelse til mig. Som din køberrådgiver kan du trygt og sikkert overlade dette til mig. Mit mål er, at du trygt bliver guidet igennem hele processen.

  Jeg sikrer at din boligkøbsdrøm bliver en realitet i mine hænder.

  Check mark

  Gennemgang af dokumenter

  Jeg gennemgår alle handlens dokumenter.

  Check mark

  Gennemgang af købsaftalen

  Jeg gennemgår købsaftalen.

  Check mark

  Møde vedr. købet

  Jeg holder et møde med dig omkring evt. forhold du skal være opmærksom på vedr. købet.

  Check mark

  Godkendelsesskrivelse

  Jeg udarbejder godkendelsesskrivelse til ejendomsmægler.

  Check mark

  Alle frister overholdes

  Jeg sikre mig at alle frister i købsaftalen bliver overholdt.

  Check mark

  Skøde og refusionsopgørelse

  Jeg udarbejder skøde og refusionsopgørelse.

  Ønskes yderligere rådgivning
  står jeg altid klar til at hjælpe

  Ovenstående er altid en fast del af min rådgivning som køberrådgiver, mange ønsker dog også hjælp til flere dele af købsprocessen, og her kan jeg selvfølgelig også hjælpe.

  Slip for besværet

  Har man ikke lige den store købmand gemt i maven, så er der mange som også ønsker hjælp til prisforhandling med ejendomsmægleren, og her kan jeg også hjælpe.

  Rent erfaringsmæssigt plejer jeg typisk at opnå en bedre forhandling af pris og vilkår, da man tit selv kan have ”følelserne” lidt i klemme når man starter en forhandling. Her forhandler jeg som den professionelle part, hvilket jeg har 18 års erfaring med.

  Tryghed fra start til slut

  Køb af ejendom er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger i livet, og der er mange ting, som er utrolig vigtige at have styr på. Derfor er det vigtigt at alt bliver håndteret korrekt og gjort ordentligt i første omgang. Til dette tilbyder Tingleff Ejendomme tryghed fra start til slut.

  Desuden vil du som kunde hos mig altid være i centrum med henblik på at opfylde netop dine behov, og hjælpe dig på rette vej i dit boligkøb.

  Taler vi om køb af villa eller sommerhus, vil jeg normalt anbefale at gøre brug af egen byggesagkyndig eller håndværker, for at sikre at alle fysiske forhold vedrørende ejendommen er korrekt belyst, i både den udleverede tilstandsrapport og el-eftersynsrapport.

  Men jeg tilbyder også personligt at tage med på en besigtigelse af ejendommen, hvis det ønskes.

  Nye boliger

  Det siger mine kunder

  Har du brug for købsrådgivning?